TENNISSKOLAN

Halva Tennisskolan har nu passerat med fler deltagare än någonsin. Många föräldrar tränar samtidigt med de yngre barnen, många ungdomar kommer själva och antalet vuxna deltagare så väl nybörjare som lite mer erfarna har ökat. Veckorna 28 och 29 återstår och det kan finnas en och annan plats kvar och vid stor tillströmning kan fler träningstimmar läggas till.Skicka in din anmälan snarast om du vill vara med. Välkommen

Tennisskola 2022


DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL TENNISSKOLAN 2022


Under veckorna 26, 27, 28 och 29 pågår verksamheten som vanligt och det går bra att anmäla sig till en eller flera veckor.

Tennisskolan är öppen för alla i åldrarna 5 år och uppåt
för såväl nybörjare som mer erfarna spelare.


Vår Tennisskola är mycket uppskattad och skall ge alla deltagare antingen en bra vidareutbildning eller ge nybörjare grunderna och glädjen att vilja fortsätta med tennis.

Information om grupper och klockslag skickas per e-post senast fredagen veckan före.

Alltid förmiddagar 9-12 och 1 timma per dag måndag-fredag.

Pris 600:-/vecka 1 timma per dag måndag-fredag.

Betalning görs vid första träningstillfället via Swish till Tallbackens TK 1236775910. Ange namn och vecka.

Våra tränare är väl utbildade och väl kända för de som har varit med i Tennisskolan tidigare.

Alla är välkomna barn som föräldrar.

Speciellt välkomnar vi alla föräldrar till barn, som är nybörjare eller inte så avancerade, att lära sig att spela tennis. Visst är det mysigt att sitta vid sidan av banan och titta på men familjen får mer utbyte av tennisen om även föräldrarna kan spela. Glädjen att göra aktiviteter är så mycket roligare tillsammans och dessutom kommer ni att spela Tennis oftare vilket är utvecklande.


Anmäl er här på vår hemsida
VÄLKOMNAAnmälan